Skreddersydd safari

Skreddersydd safari

Unik mulighet til å skape din egen drømmereise sammen med dyktige reiserådgivere.

Unike opplevelser for deg og ditt reisefølge

Du trenger ikke å delta på en organisert gruppetur for å få oppfylt din safaridrøm. Vi skredderyr og tilrettelegger private safariopplevelser for deg som ønsker en spesiell opplevelse sammen med din kjæreste, dine vennene og familie.

Vi får ofte henvendelser fra par, vennegjenger og familier som ønsker en privat safariopplevelse som er tilpasset deres ønsker, behov og budsjett. Vi som jobber i Ekspedisjonsreiser er eksperter på å skreddersy safarier til Afrika. Ofte også kombinert med en badeferie Ved det Indiske hav. 

På en privat reise får du egen guide og egen safaribil. Vi sender dere et detaljert program og gir gode råd basert på når på året dere ønsker å reise. 

Personlig har vi god erfaring med å reise på safari med barn. Vi vet hvor viktig det er at barna skal ha spennende opplevelser og unngå for lange kjøreetapper. Når dere reiser som en vennegjeng ønsker vi å skape en opplevelser som dere kan mimre om i mange år fremover. Ønsker dere en unik og privat reise så er en skreddersydd safari et godt alternativ. 
 
Å få tilrettelagt en reise basert på deres ønsker å behov koster ikke mer enn å delta på en organisert gruppereise. 

 

Hvorfor skreddersy din reise?

  • Private safariopplevelser
  • Egen guide og egen safaribil
  • Tilpasset deres ønsker og behov
  • Reise tilpasset ditt budsjett
  • Privat oppfølging og personlig kontakt med våre Afrikaeksperter
  • Gode råd og veiledning
  • Å motta et skreddersydd reiseforslag er gratis


Send en uforpliktende henvendele til info@ekspedisjonsreiser.no

Viktig informasjon som bør inngå i forespørselen: Antall personer, ønsket reisepriode, reisemål, antall dager, alder på barn (dersom det er personer i gruppen under 18 år), bostandard (gjerne romfordeling), budsjett dersom dette er fastsatt. Dersom dere ønsker tilbud inkludert flybilletter må dere oppgi avreiseflyplass i Norge. 

 

INSPIRASJON