Skreddersøm

Skreddersøm

Ønsker du å reise sammen med kjæresten, familien, venner eller kjente uten å være en del av en større gruppe? Vi skreddersyr din reise etter dine ønsker, budsjett og drømmer! 

Din reise - dine valg

I mange år har vi skreddersydd drømmereiser til spennende reisemål verden rundt. Sammen med våre dyktige og kunnskapsrike samarbeidspartnere syr vi sammen reiser og opplevelser som er tilpasset dine drømmer. 

Vi elsker at våre gjester er aktive i å utvikle og forme sin egen ferie. Når vi skreddersyr reisen din kan du være med på påvirke avreisetidspunkt, lengden på reisen, standard på overnattingssteder og hvor lenge du ønsker å tilbringe på hvert sted, valg av aktiviteter og reisefølge. Når du får en reise tilpasset dine ønsker vet du også at tilbudet du får er basert på en reise vi kan stå inne for å formidle, og at reisen holder høy kvalitet basert på dine ønsker og ditt budsjett. 

Er dere en større gruppe eller firma som ønsker egen norsk ekspedisjonsleder/guide med på turen så kan dette også ordnes. 

Hvor går den neste drømmereisen?

1. Send henvendelse

Send så detaljert informasjon som dine ønsker så mulig slik at vi får et klart bilde av hva du forventer.

2. Tilbud

Vi sender deg et detaljert tilbud basert henvendelsen du har sendt inn. Dersom vi ønsker mer informasjon tar vi kontakt via telefon eller epost. 

3. Bestilling

Når du er fornøyd med programmet aksepterer du tilbudet og følger betalingsplanen som er vedlagt. Gled deg til avreise! 

Her finner du mer informasjon om skreddersøm

 

Vi skredderyr og tilrettelegger også for private safariopplevelser for deg som ønsker en spesiell opplevelse sammen med din kjæreste, dine vennene og familien.

Skreddersydd safari


Uansett om du vil gå fotturen til Everest basecamp, bestige en 6000-meter i Himalaya, den klassiske Inkastien i Peru eller Kilimanjaro så har vi løsningen. 60% av våre gjester reiser på en skreddersydd reise. Vi har reiser som passer de aller fleste, også barn. 

Skreddersydd fjelltur


Sammen med vårt dyktige Sherpateam kan vi organsiere private ekspedisjoner der dere som gjester får hver sin Sherpa, full basecampservice med egne telt, mattelt, kokk, toalett og dusj. Dersom det er store grupper kan vi også legge opp ekspedisjonen med norsk basecampleder eller ekspedisjonsleder. 

Skreddersydd ekspedisjon