Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Som deltaker på våre turer får du tilgang til fordeler hos våre gode samarbeidspartnere. Her finner du informasjon om tilbud og fordeler du kan benytte deg av etter påmelding/bestilling. Vi samarbeider med de vi anser som de beste i bransjen - og vi er sikre på at du finner det du trenger til ditt neste eventyr her. 

 

Brynje of Norway - utstyrspartner

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Helt siden 1887 har vi vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet.

Brynje har utrustet mange krevende ekspedisjoner på klodens mest ugjestmilde steder. Få klær har holdt flere eventyrere så tørre, varme og sterke som Brynjes! Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje-netting innerst mot huden.

Som gjest hos Ekspedisjonsreiser får du 25% avslag hos Brynje.no

 

Global Rescue - forsikringspartner

 
Ekspedisjonsreiser AS er partner med en av verdens ledende og pioner innen reisetjenesteindustrien, Global Rescue. Global Rescue tilbyr de beste integrerte medisinske, sikkerhetsmessige, reise- og krisehåndteringstjenester tilgjengelig hvor som helst, levert av sitt team som er satt samme av paramedikere, psykologer, leger, sykepleiere og militære veteraner.
 
Du kan lese mer og tegne medlemskap hos Global Rescue.