Ekspedisjonsledere

Ekspedisjonsledere

Fjellturer og ekspedisjoner er mer enn bare vårt yrke. Klatring og guiding er vår lidenskap og livsstil. Vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål, og vi formidler gjerne vår unike kunnskap på veien.

Jani Thorenfeldt Barfod

Jani er utdannet sykepleier og bor i Larvik. Hun har blant annet besteget Kilimanjaro, Elbrus, Island Peak i Nepal og Aconcagua. Jani trives best ute på tur med ryggsekk og fjellsko. Jani er kunnskapsrik, sterk i fjellet og skaper god stemning i grupper. Dette kombinert med hennes positive holdning og avslappede væremåte gjør henne til en utmerket guide og ekspedisjonsleder. 

Hvis du ønsker å være med Jani på tur er dette turene for deg:

Kilimanjaro - september 2024
Everest Basecamp - Girlpower - oktober 2025

Knut Martin Ranestad

Knut Martin er 59 år, bosatt i Kristiansand og jobber til daglig som økonomisjef. Han har lang erfaring fra fjellturer, ekspedisjoner og friluftsliv, både i Norge og i utlandet. I 30 år har han horisontalt og vertikalt, krysset de fleste fjellområder i den midtre delen av Norge, både sommer og vinter. Han har besteget Elbrus og Aconcagua, og løper både maraton og ultramaraton. Knut sin allsidige erfaring og hyggelige væremåte gjør han til en perfekt turkamerat og guide. 

Hvis du ønsker å være med Knut Martin på tur er dette turene for deg:

Andreas Fjellandsbø

I tillegg til å være selskapets daglige leder, organiserer og leder han årlig turer og ekspedisjoner. Han har lang og bred erfaring, og planlegger reisene ned på detaljnivå for å minimere enhver risiko som kan oppstå. Han har internasjonalt godkjent sertifisering som Wilderness First Responder.
Andreas har besøkt over 50 land i verden, mange av dem flere ganger. 

Hvis du ønsker å være med Andreas på tur er dette turene for deg:

Inca trail til Machu Picchu - september 2025

 

Joachim Bundli Andresen

Joachim er utdannet pedagog og jobber til daglig som styrer i en barnehage i Oslo. Han er eventyrlysten og har lang erfaring fra turer rundt om i verden. Han har blant annet besteget Elbrus, Kilimanjaro, Mera Peak, Aconcagua og Mount Fuji og Denali i Alaska. Som gjest vil du bli både inspirert og ivaretatt på tur med Joachim. 

Hvis du ønsker å være med Joachim på tur er dette turene for deg:

Fjelltur og jungelsafari i Nepal - september 2024

Une Kristin Prestholt-Johnsen

Une har lang og solid erfaring fra ekspedisjoner rundt om i verden. Hun sprer glede til de som er rundt henne og skaper trygghet i grupper. Til daglig bor Une i Rælingen - men er titt og ofte i sitt andre hjemland Nepal. Une har besteget Mount Everest, Manaslu og Ama Dablam. Hun har også besteget Kilimanjaro 3 ganger og Island Peak 4 ganger. 

Hvis du ønsker å være med Une på tur er dette turene for deg:

Kilimanjaro Girlpower - 03.februar 2025