Ekspedisjonsledere

Ekspedisjonsledere

Fjellturer og ekspedisjoner er mer enn bare vårt yrke. Klatring og guiding er vår lidenskap og livsstil. Vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål, og vi formidler gjerne vår unike kunnskap på veien.

 

 

Jani Thorenfeldt Barfod

Jani er utdannet sykepleier og bor i Larvik. Hun har blant annet besteget Kilimanjaro, Elbrus, Island Peak i Nepal og Aconcagua. Jani trives best ute på tur med ryggsekk og fjellsko. Jani er kunnskapsrik, sterk i fjellet og skaper god stemning i grupper. Dette kombinert med hennes positive holdning og avslappede væremåte gjør henne til en utmerket guide og ekspedisjonsleder. 

Neste store eventyr: Mount Manaslu 8163m (2022)

 

 

Marius Fuglestad

Marius bor i Sandnes og er friluftsblogger, guide, eventyrer og foredragsholder. Han har et brennende hjerte for natur og friluftsliv, og er alltid på søken etter nye eventyr. Marius har gått Norge og Island på langs og krysset Alaska på tvers i kano, igjennom hele Yukon River 3187km som første nordmann. Han har besteget Kilimanjaro, Elbrus og Island Peak i Nepal. Bli med Marius på nye eventyr!Knut Martin Ranestad

Knut Martin er 59 år, bosatt i Kristiansand og jobber til daglig som økonomisjef. Han har lang erfaring fra fjellturer, ekspedisjoner og friluftsliv, både i Norge og i utlandet. I 30 år har han horisontalt og vertikalt, krysset de fleste fjellområder i den midtre delen av Norge, både sommer og vinter. Han har besteget Elbrus og Aconcagua, og løper både maraton og ultramaraton. Knut sin allsidige erfaring og hyggelige væremåte gjør han til en perfekt turkamerat og guide. 

Neste store eventyr: Mount Ama Dablam 6812m (2023)

 


Andreas Fjellandsbø

I tillegg til å være selskapets daglige leder, organiserer og leder han årlig turer og ekspedisjoner. Han har lang og bred erfaring, og planlegger reisene ned på detaljnivå for å minimere enhver risiko som kan oppstå. Han har internasjonalt godkjent sertifisering som Wilderness First Responder.
Andreas har besøkt over 50 land i verden, mange av dem flere ganger. 

Neste store eventyr: Mount Manaslu 8163m (2022)

 

 

Joachim Bundli Andresen

Joachim er utdannet pedagog og jobber til daglig som styrer i en barnehage i Oslo. Han er eventyrlysten og har lang erfaring fra turer rundt om i verden. Han har blant annet besteget Elbrus, Kilimanjaro, Mera Peak, Aconcagua og Mount Fuji. Han har store planer for fremtiden og skal i 2022 bestige Denali. Som gjest vil du bli både inspirert og ivaretatt på tur med Joachim. 

Neste store eventyr: Denali 6190m (2022)