Om oss

Ekspedisjonsreiser

Vi er en av Norges ledende turoperatører fjellturer og ekspedisjoner. 

Hvem er vi?

Grunnleggerne bak Ekspedisjonsreiser har unike kunnskaper om reisemålene. Vår kunnskap er din garanti for store opplevelser som strekker seg lengre enn det og «bare å være turist». Vi tar deg med på opplevelser som vi er alene om å tilby. 

Ekspedisjonsreiser består av Andreas Fjellandsbø som daglig leder og ekspedisjonsleder og David Lilleheim som reisespesialist. Sammen med et titalls dedikerte samarbeidspartnere rundt om i verden setter vi sammen fjellturer og ekspedisjoner med høy kvalitet. 

Vårt mål er å bli Skandinavias fremste arrangør av aktive fjellturer og ekspedisjoner. 

Andreas Fjellandsbø

Andreas Fjellandsbø

Daglig leder, turproduksjon og ekspedisjonsleder
Andreas@ekspedisjonsreiser.no / +47 919 00 530

Vår daglige leder er oppvokst mellom fjell, bre og fjord i Kvinnherad i Vestland. Han har reist på flere jorden-rundt reiser, og drar årlig på fjellturer og ekspedisjoner rundt om i verden. Han har ledet grupper i Nepal, på Elbrus, i Atlasfjellene og flere turer på Kilimanjaro.

Andreas er kjent for å finne gode løsninger for kundene, og strekker seg langt for at alle skal få en reise som vil huskes resten av livet. 

David Lilleheim

David Lilleheim

Salg og turproduksjon
David@ekspedisjonsreiser.no / +47 919 09 616

David er fra Rogaland, gift med Kristin og sammen har de tre livlige jenter. Barndommen hans ble tilbragt i Tanzania og Kenya og til sammen har han bodd i Øst Afrika i 11 år.

David tok sin utdannelse i Reiselivsledelse på Universitetet i Stavanger og har siden jobbet med egne reiselivsprosjekter som reisebyrå, turoperatør, guide og drevet eget glampinghotell. David er vår spesialist på safari og det Afrikanske kontinent. 

background-image
Andreas Fjellandsbø
Andreas Fjellandsbø

Vi nordmenn har en eventyrlyst som få andre har. Vi søker det ukjente, og vi oppsøker områder som mange aldri kunne tenkt seg å reise til. Det er ikke for hvem som helst å gå i ukesvis med tung sekk, i tynn luft og leve det enkle liv. For oss er akkurat dette slitet nøkkelen til unike opplevelser, nye vennskap og en utvidet horisont. 

Om du allerede har meldt deg på en tur med oss, gled deg!

Om du ikke har bestemt deg kan du i mellomtiden tygge litt på et sitat fra et av Bjørnstjerne Bjørnsons dikt;

Jo større sak, dess tyngre tak, men desto større seier!

Hvorfor reise med oss

Gjennom vår erfaring og tilbakemeldinger fra reisende har vi bygget våre turer for å være mer inkluderende, bærekraftige og givende. Vi lærer stadig noe nytt, og bruker dette til å gjøre reisene våre enda bedre!

 

Du er i fokus

Vi legger vekt på at du skal ha en best mulig opplevelse når du reiser. Vi bruker vår kunnskap til å utforme reisen slik at den er tilpasset dine drømmer. 

Etisk reise

Vi sikrer at våre lokale ansatte har rettferdig lønn og gode arbeidsvilkår når de jobber for oss. Dette gjør at du som gjest får de beste guidene i bransjen, uansett hvor i verden du reiser med oss.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å tilrettelegge og skreddersy opplevelsesreiser, safari og ekspedisjoner til store deler av verden. Vår kompetanse vil bli din trygghet når du starter ditt eget eventyr. 

Hensyn til miljø

Vi jobber hardt for at alle våre reiser skal bidra til positiv utvikling de stedene vi besøker. I tillegg til å redusere fotavtrykket støtter vi også ulike bistandsprosjekter som skolebygging og utdanning.

Fornuftige priser

Vi tilbyr kvalitetsreiser med konkurransedyktige priser. Med lave driftskostander, gode avtaler og effektiv drift sikrer vi deg de beste prisene på markedet. 

Dyktige ansatte

Våre reisespesialister og våre guider er dedikerte, profesjonelle og jobber hardt for at du som gjest skal få den beste reiseopplevelsen. 

Våre samarbeidspartnere

Reisegarantifondet
Global Rescue
KPAP

Fire av våre favorittreiser

 

Klatring22 dagerKrevende

Island Peak med Everest Basecamp

Fra 45000,-

Er du klar for en skikkelig utfordring? 6000-meteren Island Peak i Nepal ligger omringet av verdens høyeste fjell, og utsikten fra toppen er spektakulær!

Les mer
Høye fjell11 dagerModerat

Kilimanjaro - Machame

Fra 24000,-

En av verdens mest populære fjellturer. Bli med så skal vi vise deg hvorfor!

Les mer
Fottur18 dagerModerat

Everest Basecamp og Kala Pattar

Fra 19000,-

Dette er en av verdens vakreste fjellturer - og vi kunne ikke vært mer enig.

Les mer
Fottur10 dagerModerat

Inca Trail til Machu Picchu

Fra 39000,-

Drømmer du om å vandre den klassiske Inkastien til underverket Machu Picchu?

Les mer
background-image

Klar for å reise på tur?

Vi tilbyr reiser til  4 verdensdeler og over 20 land. Hver tur er planlagt ned på detaljnivå, og vi gjør stadig forbedringer for at du skal få den beste turopplevelsen. Meld deg på en av våre gruppeturer eller ta kontakt med oss så kan vi sette opp et privat opplegg for deg og din gruppe.

Se reisemål