Indias gylne triangel

Indias gylne triangel

Opplev en av Indias mest populære rundreiser mellom de historiske byene Delhi, Agra og Jaipur.

Rundreise
NOK Fra 9 900,-
Varighet 7 dager
Nivå Veldig lett

Book tur eller Send forespørsel

Om turen

Opplev en av Indias mest populære rundreiser mellom de historiske byene Delhi, Agra og Jaipur. Vi utforsker de travle gatene i Old Delhi, fort og palass i Jaipur og det kjente underverket Taj Mahal i Agra. Vi skal spise god mat, bo på gode hoteller og oppleve India på sitt beste. Vi har egne guider og eget kjøretøy med sjåfør på hele turen. 

Høydepunkter på denne reisen

 • Fantastiske Taj Mahal
 • Guidet rundtur i Old- og New Delhi
 • Dyktige lokale guider
 • Jaipur

Hvem kan delta?

Denne turen er tilgjengelig for alle. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er usikker eller trenger tilrettelegging. 

Sikkerhet

Ekspedisjonsreiser AS legger stor vekt på sikkerhet. Vi har 24t telefonberedskap hjemme når noen er på tur. Det betyr at både reisende og pårørende kan kontakte vaktansvarlig dersom noe oppstår på tur eller hjemme i Norge. 

Ved alvorlige høydeproblemer vil man bli evakuert til lavere høyder – som er den beste behandlingen mot høydesyke. Det er et krav at alle har tegnet gyldig reiseforsikring som inkluderer evakuering med helikopter samt hjemtransport før ekspedisjonsstart.

Vi stiller store krav til vår lokale samarbeidspartner. Vi samarbeider med de vi mener er de beste i bransjen, og som er kjent for å sette sikkerheten til deltakerne høyt. Vi kan aldri garantere at ulykker ikke oppstår, men du kan være sikker på at vi har gjort det vi kan for å legge til rette for at sjansen for ulykker er lavest mulig.

 

Ønsker du et utforpliktende tilbud?

De beste opplevelsene skaper du sammen med andre. Spesielt hvis du reiser med et reisefølge du selv har plukket ut. I mange år har vi tilpasset, skreddersydd og organisert fjellturer og ekspedisjoner for private grupper. 
Vi spesialtilpasser reisen slik at du bestemmer når, hvor og hvem du reiser sammen med. 

Trykk på send forespørsel eller send epost til info@ekspedisjonsreiser.no og motta et uforpliktende tilbud. 

Skriv ut informasjon

Trykk her for å skrive ut all turinformasjon på siden

Skriv ut informasjon

Dato og bestilling

Pris inkluderer

 • 2 netter på hotell i New Delhi
 • 1 natt på hotell i Agra
 • Privat bil og sjåfør under hele reisen
 • Profesjonelle lokale engelsktalende guider
 • Middag med lokal familie i Jaipur
 • Rickshaw tur i Old Delhi
 • Inngangsbilletter til monumenter som er nevnt i programmet

Pris inkluderer ikke

 • Internasjonale flybilletter (Fra kr 4500,-)
 • Visum til India
 • Enkeltrom (+kr 1700,- pr person)
 • Tips til guider og sjåfør
 • Drikkevarer og personlig forbruk

Dag for dag

Dag 1

Avreise fra Norge

Vi reiser fra Norge på ettermiddagen. 

Måltider: Flymat |

Dag 2

Ankomst Delhi

Ved ankomst den internasjonale flyplassen i Delhi blir vi møtt av en hyggelig representant fra vår lokale samarbeidspartner. Etter en tradisjonell indisk velkomst blir dere transportert videre til hotellet for innsjekking.

Overnatting: 4-stjerners hotell |

Dag 3

Utforske Old Delhi

Etter en tidlig frokost starter vi rundturen i Old Delhi og New Delhi. Først på listen er å besøke Jama Masjid, en av de største moskeene i India. For å komme til Jama Masjid tar vi rickshaw gjennom shoppingstrøket Chandni Chowk. Vi vil også passere Red fort før vi er fremme ved Jama Masjid. Videre besøker vi Raj Ghat som er Mahatma Gandhi's
minnesmerke. Dette er en enkel svart marmorplattform som markerer stedet for kremasjonen hans. I løpet av dagen vil vi også ta turen innom India Gate.

Overnatting: 4-stjerners hotell | Måltider: Frokost |

Dag 4

Til Agra

Vi står opp tidlig for å starte den 3-4 timer lange kjøreturen (220km) via ekspressveien til Agra. Vel fremme sjekker vi inn på hotellet. Senere besøker vi det enorme Agra-fortet, et imperialistisk fort som ligger ved bredden av elven Yamuna og fungerte som sentrum for Mughal keiser Akbar. På kvelden drar vi til Mehtab Bagh for en uforstyrret utsikt mot Taj Mahal fra den andre siden av elven Yamuna.

Overnatting: 4-stjerners hotell | Transport: 3-4 timer | Måltider: Frokost |

Dag 5

Taj Mahal

Tidlig om morgenen drar vi for å besøke underverket Taj mahal i soloppgang. Guiden lærer oss mer om marmorpalasset og området rundt. Historien er like spesiell som underverket. Etter en spennende omvisning kjører vi tilbake til hotellet for frokost. Etter frokost kjører vi videre til Jaipur. På veien stopper vi ved Fatehpur Sikri, og hvis tiden strekker til vil vi også kunne besøke Abhaneri Step.

Overnatting: 4-stjerners hotell | Transport: 4-5 timer | Måltider: Frokost |

Dag 6

Sightseeing i Jaipur

Etter tidlig frokost drar vi på utflukt til Amer Fort. På vei til Amber Fort passerer vi Jaipurs mest særegne landemerke ‘Hawa Mahal ofte kjent som ''Palace of Winds''. Videre besøker vi City Palace, en perfekt blanding av Rajasthani og Mughal-arkitektur. Etterfulgt et besøk i Jantar Mantar, som er et astronomisk observatorium bygget av Jai Singh II. Det er en av de største og best bevarte observatorier i landet. Senere vil vi møte lokale kvinnelige håndverkerne i Jaipur. Ved hjelp av lokale håndverkskvinner lærer vi kunsten å blokkere, en av de eldste utskriftsteknikker i India. Senere på kvelden spiser vi middag med en lokal Rajasthani-familie.

Overnatting: 4-stjerners hotell | Måltider: Frokost og middag |

Dag 7

Hjemreise

Vi starter turen tidlig fra Jaipur for å rekke ettermiddagsflyet tilbake til Norge eller videre ut i verden. Kanskje Nepal og Himalaya står for tur?

Transport: 5 timer | Måltider: Frokost |

Turdetaljer

Reisegarantifondet

Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.
Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

Innkvartering

Vi bor på gode 4-stjerners hoteller. 

Betaling 

Depositum kr 1500,- pr person må betales ved bestilling/påmelding. Normalt får du sluttfakturaen ca. 75 dager før avreise. 

Valuta

Myntenheten er indiske rupee (INR). Visa, Mastercard og American Express er vanlig i butikker og restauranter, og minibanker er lett tilgjengelige også på landsbygda (men ikke alltid i drift). Maksimalt uttak er som regel INR 10.000 av gangen.

Hoteller

Vi samarbeider med mange gode hoteller, fra 3 til 5-stjerners. På denne turen bor vi på gode 4-stjerners hoteller med fine rom og alle fasiliteter. Hotellene under er ikke et fastsatt overnattingssted, men en indikasjon på hva du kan forvente på denne turen. 

I Delhi: Florence Inn
I Agra: The Retreat
I Jaipur: Fort Chandragupta

Vaksiner

Kontakt din lokale vaksineklinikk, helsesøster eller fastlege for vaksiner. Finn din nærmeste vaksineklinikk på www.vaksine1.no.
For mer informasjon om hvilke vaksiner det anbefales av Folkehelseinstituttet. Husk å ta med internasjonalt vaksinasjonskort som er stemplet av norske helsemyndigheter.

Reiseforsikring

Når du reiser med Ekspedisjonsreiser AS må du før avreise tegne fullgod reiseforsikring som også skal dekke en eventuell evakuering og hjemtransport. Bevis på reiseforsikringen må du medbringe på reisen. 

Ekspedisjonsreiser AS er også partner med en av verdens ledende og pioner innen reisetjenesteindustrien, Global Rescue. Global Rescue tilbyr de beste integrerte medisinske, sikkerhetsmessige, reise- og krisehåndteringstjenester tilgjengelig hvor som helst, levert av sitt team som er satt samme av paramedikere, psykologer, leger, sykepleiere og militære veteraner.
 
Du kan lese mer og tegne medlemskap her: https://partner.globalrescue.com/ekspedisjonsreiser/

Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Les derfor vilkårene nøye.

 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.
 • Dekker forsikringen din tap av reisens formål?
 • Reisegods
 • Forsinkelser 

Enkeltrom

Dersom deltakeren melder seg på alene med ønske om å dele rom, må man være inneforstått med at man vil automatisk bli belastet for enkeltrom dersom Ekspedisjonsreiser ikke finner rompartner. 

Tidsforskjell

Tidsforskjellen til India er + 3,5 timer ved norsk sommertid og + 4,5 timer ellers i året.

Kriminalitet

Den generelle kriminalitetsrisikoen for utlendinger på kjente turistdestinasjoner i India er relativt liten, men småkriminalitet som veskenapping og tyveri er vanlig, spesielt på tog og busser. Det anbefales å låse sovekupeene på tog. Svindelforsøk av turister er heller ikke uvanlig. Man bør utvise vanlig forsiktighet og være oppmerksom på personer som er uvanlig hjelpsomme.

India har meget strenge straffer for besittelse av narkotika.